Anneke Bleeker: Nooit geweten dat je dit ook kan eten – ISBN 9789079872381 | Succesboeken.nl – De beste en grootste website voor zelfhelp producten

Anneke Bleeker - Nooit geweten dat je dit ook kan eten.

Nooit geweten dat je brandnetels, zevenblad, vogelmuur, madeliefjes en nog vele andere planten en bloemen kunt eten? Dit boek gaat daar verandering in brengen.

In dit boek staan planten die wij bestempelen als ‘onkruid’; planten die we liever niet in onze tuin of ons gras willen hebben. Planten die vaak sneller groeien dan dat je ze uit je tuin kunt verwijderen. Maar, zijn dit echt ‘on’kruiden, of kunnen we ze ook nog positief gebruiken?

Het voedsel dat wij in de supermarkt of in de groentewinkel kopen bevat vaak niet meer de hoeveelheid goede voedingsstoffen die we werkelijk nodig hebben. Het bevat te vaak verkeerde E nummers, het is lang onderweg, of verarmt door andere oorzaken. Met voedsel uit de vrije natuur kunnen we die tekorten aanvullen. Je zou kunnen zoeken naar een evenwicht.

De auteur heeft in dit gemakkelijk leesbare boek een aantal wilde, eetbare, planten en bloemen beschreven die een belangrijke bron van vitaminen en andere voedingsstoffen zijn, een welkome aanvulling op ons dagelijkse voedingspatroon. Daarnaast bevat het boek veel wetenswaardigheden over ons voedsel, tips en ook recepten.

De volgende onderwerpen komen ter sprake:

* Energierijk voedsel

* Brandnetelsoep

* Madeliefjeskruidenboter

* Makkelijk te doen in eigen tuin

* Is het onkruid of groente?

* Lijsterbeslikeur

* Eten uit de natuur?

* Pure voeding

Over de auteur:

Anneke Bleeker kreeg een aantal jaren geleden landelijke bekendheid toen ze de HPV-vaccinatie aan de kaak stelde, de vaccinatie waarbij 12-jarige meisjes als proefkonijn worden gebruikt ten gunste van de farmaceutische industrie. Ze heeft zich verder verdiept in gezondheid en met name voeding en kwam erachter dat wat de meeste mensen eten vulling is en geen voeding.

De reden waarom de consument niet oplet wat er in het supermarktkarretje wordt gelegd, is onwetendheid.

via Anneke Bleeker: Nooit geweten dat je dit ook kan eten – ISBN 9789079872381 | Succesboeken.nl – De beste en grootste website voor zelfhelp producten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s