Hoe je de Pijn en het Lijden kunt los laten

Andy Bojarski: Mijn Hoger Zelf
Hoe Los te laten en Vooruit te gaan
17 Maart 2013

Vele mensen hebben me gevraagd over hoe de Pijn en het Lijden los te laten waar ze aan vasthouden. Het lijkt moeilijk om los te laten als er zo veel pijn door woorden of acties van anderen ontstaat. Dit is een boodschap van mijn Hoger Zelf dat het Permanent los kunnen laten van dit alles bediscussieert.
Ik hoop dat je hiervan geniet.

Een hoop mensen hebben zo veel dingen die nu naar boven komen om los te laten. Dit is een opsomming van al je vorige levens die nu opgelost moeten worden. Er komen zaken naar boven, die alle mensen op vele manieren raken. Er zijn veel mensen die boos zijn, er zijn vele mensen die gaan echtscheiden en er zijn veel mensen die niet weten waarom ze zoveel negativiteit in en om zich heen hebben. Het lijkt of de wereld om zich heen instort en ze kunnen maar geen pauze inlassen. Bang zijn en depressie en angst lijken hun levens over te nemen; Financieel, Emotioneel en Mentaal. Stress lijkt alom te zijn voor zovelen terwijl de energieen van Liefde de aarde momenteel Bombarderen.

Herinner je dat je er voor koos om hier te zijn in deze Ascenderende tijden. Er zijn nu meer mensen op Aarde dan ooit tevoren, en dit is allemaal Keuze. Jouw Keuze! Jij koos om al deze dingen uit dit leven en vorige levens voor eens en voor altijd los te laten. Waarom? Om te Ascenderen! Jij besliste dat je niet langer meer wilde re-incarneren. Jij besliste dat je van deze aardse school wilde afstuderen en onsterfelijk als een multi dimensionaal wezen in de Hogere dimensies van Bewustzijn te Leven.

Dus overweeg dit leven te zien als je eindexamen op Moeder Aarde. Maar maak je geen zorgen, je bent er klaar voor en je hebt er in vorige levens voor gestudeerd en je bevindt je nu in het midden van je laatste examen. Het is een lang examen, is het niet? En de vragen zijn niet zo gemakkelijk. De vragen zijn in de vorm van situaties die je in je leven ervaart. Goed, Slecht of Lelijk. Dus hoe slaag je voor dit Levens-examen? Je slaagt ervoor door alle dingen los te laten die je Hoogste Goed niet Dienen en Vergeeft anderen en jezelf en in Liefde te Leven. Je bent geslaagd als je Ascendeert. En je Ascendeert als je schoon bent en je niets meer hebt dat het Ene Bewustzijn waar je deel van Bent, kan vervuilen. Maar zovele mensen weten niet hoe deze vervuiling los te laten, al deze zieke energie, deze pijn, deze boosheid. Zoveel mensen dragen oude pijn en boosheid met zich mee. Jij kunt dit niet meer.
Herinner je dat je de de Scheppers van je eigen Omgeving bent. Wat je Voelt, Denkt en Doet zal zich in je eigen Realiteit Manifesteren. Als je blijft vasthouden aan de pijn en het lijden, zul je niet vooruit gaan. Je zult doorgaan met in pijn en lijden te zitten. Het universum is altijd flexibel, het beweegt altijd en is erg Nauwkeurig. Je moet mee-bewegen. Als je deze pijn, deze boosheid en deze gekwetste gevoelens niet los laat, zul je in de modder blijven vastzitten, terwijl iedereen en alles aan je voorbijgaat. Dus hoe laat je dit los en kom je uit deze modder?

Hier is wat je doet om los te laten. Pak twee stukken papier. Op het eerste schrijf je bovenaan ‘Moeilijke Ervaringen’, en op het tweede, ‘Geleerde Lessen’. Ga stil zitten met de bedoeling om over je Leven na te denken. Denk zo ver terug als de kindertijd, als je kunt. Ga er dan per jaar over denken; overdenken aan wat er elk jaar gebeurde in je leven. Denk diep na. Wie heeft je pijn gedaan, lichamelijk, emotioneel of mentaal? Wie heeft er tegen je gelogen? Wie heeft er van je gestolen. Wie heeft je bedrogen? Wie heeft iets gedaan om je boos te maken? Wat is er gebeurd dat verkeerd was? Wat was die slechte ervaring? Als je erover nadenkt wat gebeurd is in je leven en wie wat misdaan heeft in je leven, schrijf dit dan op het ‘moeilijke ervaringen’ blad. Ga deze dingen nummeren van èèn tot tien, misschien twintig, misschien duizend voor sommigen. Het maakt niet uit. Hoe gedetaileerder, hoe beter. Het kan meer dan èèn pagina opleveren, het kunnen verscheidene zijn. Het kan een scrift vol zijn, het zou weken kunnen duren. Schrijf het gewoon op – namen, gebeurtenissen, wie, wat, waar wanneer en waarom, de pijn die je hebt geleden, de negativiteit, alles – hoe je je voelde. Schrijf het allemaal op. Koop meer papier als dat nodig is.

Als je dit eenmaal allemaal opgeschreven hebt, en je er zeker van bent dat je alles opgeschreven hebt wat je gearaakt heeft, neem dan het andere blad, van de ‘Geleerde lessen’. Benummer dit blad ook vanaf èèn. Op dit blad schrijf je de dingen die je geleerd hebt van al die lessen die je geidentificeerd hebt op het ‘Moeilijke Ervaringen bladen. Denk stevig na over de geleerde lessen. Alles heeft een te Leren les.

Als bijvoorbeeld iemand je bedrogen heeft en dit was opgeschreven op je moeilijke ervaringen lijst, schrijf dan op de geleerde lessen lijst over die ervaring. Houdt alle emoties er buiten. Wees niet kwaad op de persoon die je bedrogen heeft, maar denk over wat je geleerd hebt van dit bedrog. Heb je geleerd om meer onafhankelijk te zijn, financieel verantwoordelijker, meer voorzichtig? Er is geen waar of onwaar antwoord. Dit zijn lessen om te leren je te helpen om te groeien en je te ontwikkelen. Denk terug en ga weer elk punt na wat je in de geleerde lessen blad hebt opgeschreven en schrijf dan op het geleerde lessen blad wat je van al deze ervaringen hebt geleerd.

Je ziet, je leert en groeit in elk moment van je Leven in dit NU moment. Elk moment en ervaring is een andere vraag in dat eindexamen. Dit is een manier om dat examen te halen.

Als je eenmaal alle lessen van alle moeilijke ervaringen die je hebt opgedaan in je Leven, hebt opgeschreven, kun je de’ moeilijke ervaringen’ lijst permanent loslaten en de ‘geleerde lessen’ lijst behouden . Nu, om deze moeilijke ervaringen lijst los te maken, gan naar buiten en pak lucifers of een aansteker. Zegen de mensen en de dingen die gebeurd zijn in je leven en deze lessen en ervaringen onderwezen hebben en vat de Bedoeling op om deze Permanent los te laten uit je Zijn.

Terwijl je deze moeilijke ervaringen lijst in je handen houdt, zeg je ‘Ik laat je volkomen los uit mijn leven en ik vergeef je de pijn die je mij gedaan hebt en ik vraag je vergeving voor enige pijn die ik jou heb aangedaan’. Zeg het drie keer en omvat alle mensen die betrokken waren in die lijst. Meen het wanneer je dat zegt, met alles dat in je is, met al je intentie – Voel het. Laat de tranen over je gezicht rollen als je dit zegt. Laat het een goede huilbui worden. Verbrand dan die moeilijke ervaringen lijst, die papieren, dat schrift. Terwijl het brandt, zeg dan, ‘Aardsengel Michael, ik vraag je nu dat je alle koorden Permanent verbreekt met deze dingen in mijn leven, met het zwaard van Waarheid’. Zie de bladen verbranden en Glimlach. Zie hoe je je voelt. Terwijl je dit doet zul je kippevel hebben over je hele lichaam. Je zult je lichter voelen, je zult blijer zijn; het karma ten opzichte van deze dingen zal losgelaten zijn. Vuur heeft een energie effect van transmuteren. Deze dingen zullen niet langer een deel van je leven zijn. Het is de bedoeling die telt. Heb de bedoeling om uit die modder te komen!

Maar je moet er klaar voor zijn en het willen loslaten. Je kunt je niet verbitterd voelen of wraak in je denken hebben of nog steeds kwaad zijn. LAAT HET LOS. Je moet het loslaten om te slagen want je kunt het niet meenemen als je Ascendeert. Je Ziel zal niet opgeschoond zijn en je zult het moeilijk hebben bij het binnengaan door de Ascentie Poorten. Je hebt de tijd om dit te doen. Er is geen tijdschema om dit gedaan te krijgen. Ieder is op een ander pad en met hun eigen snelheid. God houdt van iedereen en NIEMAND zal worden achtergelaten. Dit is een deel van je Levenspad. Je bent hier om te Ascenderen en je kunt niet Ascenderen tot je dit hebt gedaan.

Er is geen behoefte om boosheid of bitterheid in je hart te hebben naar anderen toe. Laat het gaan. Er is geen reden om kwaad op wie dan ook te zijn. Laat het gaan. Er is geen reden om wraak te willen nemen voor enige pijn die iemand je heeft aangedaan. Laat het gaan. Laat het allemaal gaan. Laat het allemaal los naar het Licht, naar God, als het van je leven wegbrandt. Bekijk het branden en Lach. Je bent zo Krachtig en niemand en niet kan je licht beinvloeden. Niemand kan controle over je hebben of je manipuleren. Je bent een grootse co-creator. Creeer je eigen realiteit. Je nieuwe leven en je niuwe werkelijkheid wachten op je. Het is hier. Het wacht op je om het te doorkruisen. Ga er doorheen naar de Eenheid, het Christus Bewustzijn, naar Eenheid en Liefde.

Wat heeft het voor zin om de pijn die iemand je heeft aangedaan vast te houden? Als je klaar bent met kwaad zijn, bezeerd en kwaad, neem een ademhaling en laat het los. Leer de les omdat het je zo veel sterker heeft gemaakt door het te ondergaan. Je zult die les nooit weer krijgen als je ervan hebt geleerd. Dus leer het eens, en je hoeft het nooit meer te leren. Heb de persoon Lief die je die les heeft geleerd, en hou van de les die het je heeft onderwezen. Vergeving is de Sleutel. Gooi de slechte zaken weg die er mee gemoeid zijn. Zeg tegen je ego, nee bedankt, en ga verder.

Als iets nieuws in de toekomst op komt, schrijf het dan weer op, beschrijf de les, en verbrand de slechte dingen in het Licht en koester de les, koester de ziel die je die les heeft gegeven. Al hoe moeilijk en pijnvoller de les, hoe meer je ervan groeit. Dit is iets goeds. Dus wees trots, laat los en Verlicht. Je eindexamen is bijna ten einde. Geef jezelf een klopje op je schouder voor het ontvangen van een Tien in de klaslokalen van Moeder Aarde. Je hebt het Verdiend!

Andrew.

vertaling: Sikke couperus

Oorspronkelijke bron: http://healingandlove.com/2013/03/16/my-higher-self-how-to-release-and-move-forward/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s