Wat je moet weten over WI-FI

WIFI – VROEGER WAPEN IN OORLOG – NU CONSUMENTENPRODUCT

Wisten jullie dat wi-fi in de oorlog werd gebruikt om via subtiele golven de vijand langzaam onschadelijk te maken?

Wat het direct doet is je natuurlijke aura bescherming doorboren. Het werkt in op je chakra’s, dus op energetisch niveau. Het werkt ook direct in op je hersenen. Vooral op de parasymphaticus en de pijnappelklier: Zij reguleren allerlei hormonen en stoffen die je rustig maken, je goed kunnen laten concentreren, mediteren, slapen en nadenken. Na enkele maanden in de wi-fi, raken deze organen ontregeld. Je krijgt vele verschillende klachten. Je word dus ‚ zieker’.

Het verhoogt de trilling van de hersenen, net als eten in een magnetron. Ze worden dus ‘ verhit’ na bellen of het leven in straling. Hierdoor kan je de volgende klachten ervaren: Paniekaanvallen, suicide-gevoelens, onrust, chaotische gedachten die je niet kan stoppen. Maar bij langer en intensiever gebruik: Tia’s, herseninfarcten, tumoren. Maar ook in je lichaam zijn er al veel mensen bekend die leukemie, kanker en tumoren in hun hele lichaam krijgen. Straling muteert je cellen! Je cellen vernieuwen zich dagelijks. Bij koeien die onder een hoogspanningskabel leefden, werden kalveren geboren met meerdere hoofden of benen. Deze straling van wifi en gam, werkt ook in op al je cellen en muteert deze op een negatieve manier.

Bovendien moet je lichaam de hele dag vechten tegen straling en verbruikt daardoor je hele vitamine reserves. ik constateer bij vele een extreem vitamine B-tekort, calcium en magnesium. Zelfs bij heel gezond eten en voedingssupplementen innemen, zul je toch dagelijks last hebben van opgezette klieren en vaker hoofdpijn en griep. Je zal merken dat je op andere tijden gaat slapen, je dag- en nacht-ritme verschuift. Je kan slecht in slaap vallen, vreemde dromen (Je hersenen staan onder hoogspanning, ook in de nacht, natuurlijk is er een disbalans!) en vaker wakker worden. Vermoeid er uit zien, zelfs na goede nacht slapen: Allemaal straling!

Dit middel word dus door onze regering als consumenten-product aan ons verkocht, en ondertussen zelfs hele steden met wi-fi hotspots volgestopt. Maar in het buitenland word hier heel anders mee omgegaan? Waarom is onze regering bezig met het volstoppen van straling in Nederland?

Lees verder hier:

http://www.earth-matters.nl/13/7084/grenswetenschap/wifi-vroeger-ingezet-als-wapen-in-oorlog-nu-consumentenproduct.html

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s