Wie Zijn Wij Werkelijk?

Een experimentele benadering

Videovoorstelling met Richard Lang

Oeroude wijsheid beweert dat we niet enkel menselijk zijn. Uiterlijk zijn we menselijk, maar innerlijk zijn we goddelijk. Volgens deze wijsheid is het doel van het leven om ons bewust te worden van ons goddelijk innerlijke zelf. Als we ons bewust worden van ‘wie we werkelijk zijn’ zullen onze levens gezegend zijn.
In deze film vraagt Richard Lang ons niet om deze oude wijsheid te geloven. Hij inviteert ons daarentegen om haar te testen, gebruik makend van moderne experimenten – experimenten die onze lokale verschijningen in contrast zetten met onze centrale realiteit. Nadat we rechtstreeks naar ons grenzeloze, tijdloze centrum, ons meest innerlijke zelf gekeken hebben, onderzoeken we de veelsoortige en diepe implicaties van het ‘Ja’ zeggen tegen dit Visioen.
Richard Lang ontmoette in 1970 de filosoof Douglas Harding, auteur van deze experimentele benadering. Sindsdien heeft Richard zijn leven gewijd aan het bewust zijn van wie we werkelijk zijn en aan het zo ruim mogelijke delen van dit Visioen. Hij publiceerde twee boeken en een CD en geeft workshops over de hele wereld. Hij hoopt dat deze film het bewustzijn van ons meest innerlijke zelf nog ruimer beschikbaar zal maken.
De video wordt hieronder in acht delen getoond via Youtube. De aaneengesloten DVD-voorstelling in hoge resolutie is (in het Engels zonder ondertiteling) te verkrijgen via onze online shop.
Voor meer informatie over de experimenten: klik hier.

Deel 1A

Deel 1B

Deel 2A

Deel 2B

Deel 3A

Deel 3B

Deel 4A

Deel 4B

Terug naar boven.

Bron: http://headless.org/dutch/experiments_video.htm

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s