Het financiële systeem zal volledig instorten….

Uit ‘De samenleving in 2015’ , een handleiding voor het vormgeven van een nieuwe maatschappij in de vijfde dimensie – Aartsengel Gabriël gechanneld door Christoph Fasching.

Blz.34 Het financiële systeem zal volledig instorten………….. Alles klapt in en er is niemand die zich aan deze gebeurtenis kan onttrekken. Een vreugdevolle gebeurtenis die de mens bevrijdt van de macht van het geld en het daarmee gepaard gaande misbruik.

Er ontstaat een wereld die geen financiën, betalingsmiddelen en ruilhandel meer kent. Toch zal er nog steeds ijverig worden geproduceerd – het doel van het produceren wordt echter anders. Tot nu toe produceerde men om geld te verdienen, maar straks gaat het om de gemeenschap te dienen. Dan wordt alleen nog geproduceerd wat de mensheid daadwerkelijk nodig heeft en alle overige producten verdwijnen. Luxe die enkel bedoeld is om te laten zien dat de persoon die in luxe leeft zich los vindt staan van anderen, zal er niet meer zijn. Iedereen heeft evenveel recht op alles, want alles is van iedereen – dat wordt de nieuwe wereldorde.

Er zijn geen machthebbers meer – er wordt alleen nog een raad met wijze mensen aangesteld die over het lot van de gemeenschap waakt en ervoor zorgt dat alles voldoende voorhanden is. Elk jaar wordt deze raad opnieuw gekozen en jij draagt de volle verantwoordelijkheid voor jezelf – niemand zal je nog beïnvloeden en niemand kan je ooit nog tot iets dwingen, want niemand heeft ooit nog macht over iemand of iets – behalve de macht en de kracht om iets waardevols tot stand te brengen voor zichzelf en de andere leden van de maatschappij.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s