Engelen aanroepen

Engelen aanroepen

~~~~~~~~~~~~~~~

Weet dat je steeds op de hulp van engelen kan rekenen gewoon door het te vragen, wetende dat ze je steeds omringen en klaarstaan om je te helpen. Al wat van jou verwacht wordt is je vertrouwen, de wetenschap dat je nooit ergens alleen voorstaat.

Een vraag die door velen gesteld wordt is: Waarom moeten we de engelen hiervoor aanspreken? Als ze ons steeds omringen kunnen ze toch zien wat ons probleem is?

Dat is inderdaad zo. Onze engelen en gidsen weten steeds heel goed wat er aan de hand is. Maar als mensen zijn wij op Aarde gekomen met de gift van vrije wil. Wat dit inhoudt is dat we zelf het recht hebben om beslissingen te maken die onze evolutie beinvloeden. We leren door ervaring, dit dikwijls ook door problemen te overwinnen. Het overwinnen maakt ons geestelijk sterker en is daardoor verantwoordelijk voor de evolutie van onze Ziel. Indien onze problemen steeds voor ons opgelost werden door de hogere sferen zouden we zelf geen levenswijsheid opdoen, daar we ons niet bewust zouden worden van de wet van oorzaak en gevolg. Elk probleem dat we in ons leven zien verschijnen is het gevolg van ons eigen denken. Indien engelen de gevolgen ongevraagd zouden wegnemen kunnen we deze les niet leren.

Doch wanneer we de engelen om een oplossing vragen en ons probleem vol vertrouwen in hun handen leggen, kan het gevolg enkel zijn dat we daadwerkelijk deze hulp krijgen. Problemen komen nooit zomaar per toeval. Ze zijn speciaal voor ons op maat gemaakte lessen. Dit betekent niet dat het ook echt moeilijk voor ons moet zijn. Indien we inzien dat we ook onze pijn in handen van het Goddelijke kunnen geven terwijl we het volste vertrouwen hebben dat de oplossing onze kant op komt, dan hebben we 1 van de belangrijkste lessen in de wereld geleerd: Dat we onze angsten kunnen laten varen wanneer we vertrouwen hebben in een hogere macht. Alles komt steeds op zijn pootjes terecht indien we onze zorgen in de handen van het hogere leggen.

via Destiny of life

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s