Een vogeltje….

Een vogeltje welke je elke dag stukje voert komt steevast terug om eten bij je te halen. Voer het wat minder en het gaat wellicht een beetje sip kijken en zielig piepen maar het blijft terugkomen. Stop met het vogeltje voeren en het duurt nog een paar dagen voordat het niet meer terugkomt en besluit zijn eigen maaltje bij elkaar te gaan scharrelen.

Wanneer je probeert om van je suikerverslaving af te komen reageert jou systeem net als dat vogeltje. Het begint te piepen en miepen omdat de snelle bron van energie wordt weggenomen. Het zal daar om blijven vragen totdat het de ‘denkbeeldige schouders’ ophaalt, eieren voor zijn geld kiest en je lichaamseigen vetvoorraad gaat benutten als energiebron.

En geloof me, ons lijf kan goed hard piepen, maar je komt niks tekort. Je hebt echt voldoende reserves! Zet de knop om en wees de drang naar snelle suikers de baas en je bent er snel vanaf! Blijf het geen kruimeltjes voeren dan blijft het piepen!

Jij bent in controle over wat je in je mond stopt, hoe moeilijk het soms ook is! Maar hou vol, voor je het weet ben je ervan af en krijg je bergen energie!

EAT PURE, FEEL STRONG!

via Oerkracht Voedingsadvies

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s