Recept voor chocola van kokosolie

Julia Kang heeft ook een video met een heerlijk recept met voor chocola van kokosolie.
Smelt (gebeurt met extra vierge olie al bij 25 graden, hoeft niet warmer) 50 gram kokosolie, hak 50 gram rozijnen, gewoon op de plank met een ‘hakmes’, doe dit niet in de blender, wordt het één massa, en 25 gram cacao, zelf gebruik ik hier rauwe cacao voor. Doe de cacao en de rozijnen bij het gesmolten kokosvet, roer door elkaar en giet het geheel op een bakpapier in een platte schaal die in de vriezer kan. Zet in de vriezer, is na een uurtje wel klaar, breek in stukjes en bewaar dit in een bakje in de vriezer, eet de cohocola bevroren, erg lekker. Ik varieer en gebruik ipv rozijnen cranberry’s of gehakte noten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s