INGEËNTE KINDEREN BEDUIDEND VAKER ZIEK

Ingeënte kinderen hebben 500% meer ziekten dan kinderen die niet ingeënt werden

Voor degenen die op hun hoede zijn voor het inenten van hun kinderen zijn de vermoedens bevestigd. Een recente grote studie bevestigt andere onafhankelijke studies die niet-ingeënte kinderen vergelijkt met ingeënte kinderen. Ze tonen aan dat ingeënte kinderen twee tot 5 keer meer kinderziekten, ziekten en allergieën hebben dan niet-ingeënte kinderen.

Oorspronkelijk vergeleek de recente nog lopende studie niet-ingeënte kinderen met een Duitse nationale gezondheidsenquête uitgevoerd door KiGGS met meer dan 17.000 kinderen tot de leeftijd van 19 jaar. Dit momenteel lopende onderzoek is een initiatief van de klassieke homeopaat Andreas Bachmair. De Amerikaanse aansluiting voor het onderzoek van Bachmair is echter te vinden op de VaccineInjury.info-website die een link heeft toegevoegd voor ouders van ingeënte kinderen om deel te nemen aan het onderzoek. Tot dusver heeft dit lopende onderzoek ruim 11.000 respondenten, voornamelijk uit de Verenigde Staten. Andere studies hebben kleinere groepen gezinnen onderzocht. Niettemin waren de resultaten vergelijkbaar.

Uiteraard werden geen van deze studies vermeld in de MSM (mainstream media). Geen enkele werd gefinancierd door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) of de Wereldgezondheids Organisatie (WHO) of eender welke nationaal of internationaal gezondheids-agentschap of medische groep (http://healthimpactnews.com/). Ze durven de gezondheid van niet-ingeënte kinderen niet objectief te vergelijken met die van ingeënte kinderen en riskeren de ontwrichting van hun vaxmania (vaccinatie manie). De focus voor alle studies was vooral op kinderziekten die zich voordeden als de kinderen groter werden. Dramatische, slopende of dodelijke vaccin-letsels waren niet de focus, aangezien er zo weinig, vijf procent of minder, daadwerkelijk gemeld worden aan de VAERS ( Vaccine Adverse Injury Reporting System) in de Verenigde Staten, omwille van verschillende redenen waaronder:

• Het is een ingewikkeld systeem dat tijd vergt voor een dokterspraktijk

• Meeste ouders weten niet dat het systeem bestaat

• Alleen bijwerkingen die direct na de inenting optreden worden meegeteld

• Vermits VAERS een vrijwillig systeem is, willen de meeste artsen zichzelf niet in beschuldiging stellen door inentingsletsels, en blijven zo in ontkenning van de inentingsgevaren.

Bijgevolg worden zelfs de meest verschrikkelijke bijwerkingen minimaal erkend, terwijl negatieve lange-termijn gezondheidsproblemen als gevolg van inentingen niet eens als relevant worden beschouwd.

Samenvatting van verschillende onderzoeken

De kinderziekten waarnaar de onafhankelijke onderzoeken meestal vroegen bij de respondenten waren astma, terugkerende tonsillitis, chronische bronchitis, sinusitis, allergieën, eczeem, oorontstekingen, diabetes, slaapstoornissen, bedplassen, dyslexie, migraine, hyperactiviteit, ADD, epilepsie, depressie en tragere ontwikkeling van de spraak of motoriek.

In 1992 onderzocht een Nieuw-Zeelandse groep genaamd de Immunization Awareness Society (IAS) 245 gezinnen met in totaal 495 kinderen. De kinderen waren verdeeld met 226 ingeënte kinderen en 269 niet-ingeënte kinderen. De verschillen waren dramatisch, waarbij de niet-ingeënte kinderen veel minder gekende kinderkwalen hadden dan de ingeënte kinderen (http://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf).

Uit een ander onderzoek in Christchurch, een stad in een Zuidelijke Eiland van Nieuw-Zeeland, bij kinderen die geboren waren in of na 1977, had geen van de niet-ingeënte kinderen astma aanvallen terwijl 25% van de ingeënte kinderen tegen hun 10e levensjaar behandeld waren tegen astma. (http://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf).

Veel van de VaccineInjury.info-opmerkingen van ouders die niet-inenten en deelnamen aan het lopende Bachmair-onderzoek, uitte hun bezorgdheid over het vaccinatie-gevaar en het ontwikkelen van echte natuurlijke immuniteit (http://www.vaccineinjury.info/).

Een PhD-immunoloog die het boek Vaccine Illusion schreef, Dr. Tetyana Obukhanych, is ingegaan tegen het dogma van haar medische opleiding en achtergrond. Ze beweert dat ware immuniteit voor een ziekte niet verleend wordt door inentingen, maar wel door de blootstelling aan de ziekte (opgelopen of niet) http://www.vaccinationcouncil.org/.

Misschien is de meest informele grassroots-enquête die momenteel loopt wel die van Tim O’Shea, DC, auteur van Vaccination is Not Immunization. Hij vraagt gewoon dat ouders van niet-ingeënte kinderen hem e-mailen met vergelijkende gegevens van de gezondheid van hun kinderen met die van vrienden en gezinnen waarvan ze weten dat ze hun kinderen wel inenten. Dat en meer is te vinden op zijn website (http://www.thedoctorwithin.com/).

Bron: http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=m4&s=M22&ss=P1799&l=NL

PF Louis voor NaturalNews – 19 juni 2012 – http://www.naturalnews.com/z036220_vaccinated_children_disease_allergies.html

Vertaald door ‘t Vertalerscollectief

Bronnen van dit artikel omvatten:

http://healthimpactnews.com/

http://www.vaccineinjury.info/images/stories/ias1992study.pdf

Link om deel te nemen aan de Bachmair enquête: http://www.vaccineinjury.info/

http://www.vaccinationcouncil.org/

http://www.thedoctorwithin.com/

Mogelijk interessant voor de onbeslisten onder u: http://churnyourown.com/2011/11/28/vaccine-controversy/

via Het lichtpunt

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s