Angst voedt een fout systeem

Ik krijg vaak de vraag van mensen of ik niet bang ben omdat ik zaken aan de kaak stel. Wat zij niet beseffen is dat dit corrupte systeem juist in stand kan blijven door angstige mensen die hun lot in de handen van de elite leggen.

Europa is een mooi voorbeeld. Ze hebben toch goed betaalde banen gekregen en hun eigen bolwerkje gebouwd dat ze kunstmatig in stand zullen houden. Wij worden er niets beter van, alleen de mensen die dit in stand houden en het spel meespelen. In hun ivoren torens nieuwe wetjes bedenken om zichzelf bestaansrecht te geven.

Als je in de angst gaat zitten en zwijgt houd je dit concept in stand. We hebben toch een zogenaamde democratie en vrijheid van meningsuiting ? Als je door angst gaat zwijgen dan praat je in mijn ogen over een dictatuur of politiestaat.

Of wil je later op je sterfbed zeggen, ik had het graag anders gezien maar heb gezwegen uit angst.

Ik heb al lang een andere keuze gemaakt, en steeds meer mensen zullen doorkrijgen dat dit systeem alleen de 1% in stand houdt en het liefst de andere 99% depopuleert met behulp met medicatie, genotsmiddelen, vaccinaties, GMO en andere trucjes.

Angst voor de dood, angst voor het leven, angst voor de overheid, laat het je niet afremmen of ziek maken. Volg je intuitie en laat je niet als lemming naar de afgrond leiden.

Angst hangt altijd samen met mensen die willen heersen, die je bang maken voor een andere religie, andere levenswijze, andere huidskleur maar het is het aloude spelletje van verdeel en heers.

De vraag is of je anno 2013 nog aan dit soort spelletjes van psychopaten en narcisten wil meedoen.

Ron

via Leefbewust 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s