ONDERSCHAT NOOIT DE KRACHT VAN EEN DARMREINIGEN!

Vaak raken mensen van streek wanneer ik hen vertelde dat zij aan een grondige darmreiniging toe zijn. Ze willen het liefts allemaal een wondermiddel of iets dat hun slapeloosheid, rugpijn, hoofdpijn, suikerziekte, artritis of andere kwaal op wonderbaarlijke wijze zou laten verdwijnen. Natuurlijke geneeswijze heeft niets te maken met een tijdelijke, snelle oplossing of met pillen die symptomen maskeren. Het heeft niets te maken met het wegsnijden, vergiftigen of uitbranden van ziektes. Dat is wat artsen doen. Als je die benadering volgt, komt je ziekte vaak uit het niets terug om wraak te nemen, vaak erger dan de eerste keer. Natuurlijke geneeswijze bestaat uit het bij de wortel aanpakken van de oorzaak van de ziekte en kwaal, het daar te corrigeren en vervolgens een gezonde levensstijl opbouwen, zodat je lichaam het beste zichzelf kan helen. Dan kan je van een lang, gezond en energiek leven genieten.

Het onmiddellijke gevolg van een darmreiniging is dat het lichaam de voedingsstoffen weer zo optimaal mogelijk kan opnemen.

Als ons maagdarmstelsel waar ons eten verteerd wordt niet optimaal werkt, hopen de afvalstoffen zich op. Normaal gesproken is het zo dat al het voedsel dat we naar binnen krijgen terecht komt in de maagdarmkanaal en deels wordt opgenomen in het bloed. Als de absorberen van de voedingsstoffen niet juist gebeurt dan zullen zich afvalstoffen in het darmstelsel verzamelen. Afvalstoffen verstoren de werking van de darmflora met als gevolg ophoping, wat tot verzuring, verrotting en gisting leidt en tot het doordringen van afvalstoffen in het bloed. Het bloed brengt zo toxines terug in het lichaam en zullen er verschillende zogenaamd onverklaarbare klachten ontstaan.

Trouwens wanneer men op het voedingspatroon gaat letten, zal ook het gewicht afnemen en ziet u er in het algemeen gezonder en jonger uit, wedden?

via Ontgifting

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s