Loesje.info : Akasha Verhoog je Standaard

Een mooi kaart die ik net heb getrokken:

In het verleden heb je genoeg genomen met minder dan jij had willen hebben; nu niet meer. Het wordt tijd eens op te komen voor wat jij wilt, weet je dan niet dat je alles mag bereiken wat jij maar wilt? Stop met het accepteren dat je minder mag en krijgt als anderen en kom eens een keertje op voor jezelf.

Je engelen en gidsen zijn bij je, en zij houden je al een tijdje in de gaten. Liefdevol kijken ze toe terwijl jij je steeds weer in bochten wringt zonder om hulp te vragen. Het leven lijkt zwaar en niet altijd makkelijk. Jouw engelen en gidsen kunnen niet ingrijpen tenzij jij zelf om hulp vraagt. Er is zo veel hulp om je heen als je het alleen maar durft te zien. Je staat niet alleen.

Deze kaart vraagt je in gedachten te nemen wat jij wilt, maar wees hierin ook duidelijk. Ga niet uit van dit wil ik niet en dat wil ik niet. Bijvoorbeeld ik wil die cursus volgen. En wacht maar eens af wat er op je pad komt zodat je dat kunt doen. Tijd wordt vrij gemaakt en geld ervoor krijg je ook zomaar: een meevaller van de belasting of een teruggaaf van energie kosten.

Op deze kaart zie ik een poort naar een open plek bij een bos een stroompje met water en helder zonlicht als jij het durft de stap te wagen en je standaarden verhoogt, kom je in rustiger vaarwater. Als jij al niet opkomt voor wat jij wilt wie zal dat dan wel doen?

De Kleuren

Blauw groen voor Communicatie en persoonlijke groei

Blauw voor Communicatie het uiten van je gevoel en je kracht

Geel voor nieuwe ideeën

Groen staat voor natuur en heling groei en wijsheid.

Paars voor spiritualiteit en groei ontwikkeling

Wit voor helderheid en zuiverheid

via Loesje.info : Akasha Verhoog je Standaard.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s