Wat je echt moet weten nu!!

Veel mensen hebben naast het werk, de kinderen, het sporten en GTST, niet zo veel tijd meer om een en ander aan informatie tot zich te nemen. Voor de mensen die dan toch graag over de belangrijkste zaken op de hoogte willen zijn, wordt hier een overzicht gegeven van dingen die je als mens in deze tijd gewoon moet weten. Er is zo veel te vinden op het internet, dat veel mensen waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer zien.

Ik kan alle informatie in dit artikel gaan stoppen, maar makkelijker is dat je de zoekwoorden die ik gebruik, waar je geïnteresseerd in bent, even googelt.

 

HAARP

Om te beginnen is het misschien wel aardig te weten, dat het weer al minimaal 15 jaar gemanipuleerd wordt. Dit gebeurde door HAARP en ik heb begrepen, dat er inmiddels meer geavanceerde installaties voor gebruikt worden, op veel verschillende locaties. Haarp (High Frequency Active Auroral Research Program) bevind zich in Alaska en kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden zoals, het opwekken van stormen, tsunami’s en tornado’s, het laten regenen, maar het werkt ook op de zelfde frequentie als onze hersenen, dus kan eigenlijk onze gemoedstoestand beïnvloeden.. Je hoeft voor verdere info alleen maar HAARP te googelen.

 

CHEMTRAILS, ( chemisch) zijn vliegtuigsporen die eigenlijk contrails (condens sporen) zouden moeten zijn. Contrails moeten ongeveer na 10 minuten weg zijn, en wat er nu vaak in de lucht te zien is, zijn CHEMTRAILS, die soms de hele dag blijven hangen. De stoffen, die CHEMTRAILS bevatten, zijn barium, aluminium, cadmium, plutonium en titanium, maar ook virussen, bacteriën en schimmels. Er is heel veel over te vinden op het internet. Er wordt een sterk verband gelegd tussen het extreem toenemen van mensen die kanker krijgen en CHEMTRAILS (Uitgevoerd in opdracht van de NWO).

 

VACCINATIES worden natuurlijk al heel lang toegediend. De vraag is, of het allemaal wel zo goed is voor ons? We beginnen steeds meer te begrijpen, dat we in een wereld leven, waar winst maken eigenlijk het enige doel is van grote corporaties. Dan is het misschien ook eens tijd, om over VACCINATIES na te gaan denken en je er wat meer in te gaan verdiepen. Er komen de laatste jaren erg veel nieuwe documentaires, video’s en artikelen over het nut van VACCINATIES en de gevaren ervan. Dus als het op je pad komt in je leven, raad ik iedereen aan er eens grondig naar te kijken. Laat jou zelf of jouw kinderen niet zo maar inspuiten, als je denkt dat het niet deugt!!

 

9/11, daar kan ik eigenlijk kort over zijn. Als je googelt op; WTC7, dan zal je al snel zien, dat er een gebouw in stort, dat niet door een vliegtuig geraakt is en toch keurig recht naar beneden instort. Er is dus geen andere verklaring, dan het dat gebouw vanaf de grond is opgeblazen(Controlled demolition) Hieruit kan ik dus afleiden, dat het de bedoeling was, dat die aanslag plaats vond, om het woord TERRORIST onder de aandacht te brengen. Dit gaf de machthebbers een vrijbrief om ons allemaal te mogen afluisteren en achter een ieder van ons een terrorist te mogen zoeken. Onze vrijheid is hierdoor gehalveerd, zo niet beroerder. Ook was er een opening om Irak aan te mogen vallen en de oorlogen( winst maken) weer te beginnen. Als je goed nadenkt, hoe dit dus uitgevoerd is door de hogere machten zelf, dan kun je eigenlijk wel na gaan, hoe alles door die machten, in de wereld gemanipuleerd wordt. Je kunt ook heel veel leren als je de woorden FALSE FLAG googelt.

 

BANKEN

Het zijn de BANKEN, die aan de touwtjes trekken op deze aarde. Als je gaat kijken wie er echt aan de top van die keten zit, dan kom je bij vooral bij een paar families uit. Er zijn weinig landen op deze aarde, waar deze familie niet een bank heeft. Deze familie heeft dan ook een groot deel van al onze rijkdom in handen. Zij alleen, zouden de honger in deze wereld met gemak kunnen laten verdwijnen. Helaas is dat niet hun doel op deze wereld. Hun doel is de volledige macht naar zich toe trekken. Dit is snel te vinden als je de NWO (New World Order) googelt. De NWO heeft als hoofd doel, de bevolking met 90% te reduceren. Het klinkt ongeloofwaardig, maar als je er naar op zoek gaat, kom je er snel achter dat dit zo is en dat ze nog veel meer, voor ons, slechte ideeën hebben. Ook het woord BILDERBERG zal je een boel informatie geven over wie er aan de touwtjes trekt op deze wereld en wat hun bedoeling is. (Kijk eventueel nog op; Freemasons , Bohemian Grove) Uiteraard is er heel veel te vertellen over de banken. Ze manipuleren de beurzen, bepalen wanneer er een crises is en wanneer niet, hebben in 20 jaar 8 keer meer schuld laten ontstaan door geld uit lucht te creëren. Zij begeleiden en verzorgen belastingontwijking voor de grote corporaties die eigenlijk ook in hun bezit zijn enz..

 

VOEDSEL is een van de belangrijkste dingen in ons leven. De basis, van het voedsel dat het meest genuttigd wordt op deze wereld, bestaat uit rijst, soja, aardappelen, pasta’s en brood(granen). Het trieste hieraan is, dat deze producten vrijwel allemaal GENETISCH GEMANIPULEERD zijn. Het is inmiddels steeds duidelijker aan het worden, dat genetisch gemanipuleerd voedsel, weinig voedingsstoffen bevat en veel ziektes veroorzaakt, waaronder kanker. Een van de meest bekende producenten van genetisch gemanipuleerde zaden is MONSANTO. Het bedrijf, dat ook Roundup( middel tegen onkruid )produceert en ook het middel Agent Orange. Die laatste werd gebruikt om de bossen te ontbladeren in de Vietnam oorlog. Dit bedrijf is dus voor een groot deel verantwoordelijk voor wat wij in de pan hebben wereldwijd. Verder bevat ons voedsel veel bestrijdingsmiddelen, conserveringsmiddelen, E stoffen, verkeerde suikers, en een vaak te hoog nitraat gehalte. Willen we deze problemen aanpakken, dan is het aan te raden, eigen groenten te kweken. Of bij je zelf in de tuin, of op een gezamenlijke volkstuin of je zoekt een biologische kweker bij je in de buurt. Ook de diversiteit van ons voedsel is er erg op achteruit gegaan. Vroeger waren er veel meer soorten groente op de markt, dan tegenwoordig. Hierdoor komen we ook veel voedingsstoffen te kort. Over vlees kan ik kort zijn. Zo weinig mogelijk en het liefst biologisch. Kunstmatige suikers en light producten vermeiden en gewone suiker zo weinig mogelijk. Het plantje Stevia (heel zoet) is wellicht een alternatief?

 

ENERGIE is het grootste probleem in ons huidige systeem. Fossiele brandstoffen als olie en kolen raken op en zijn zeer milieubelastend. Nucleaire energie is denk ik voor de meeste mensen duidelijk niet het meest positieve manier van stroom op wekken. Helaas zijn windmolens dat ook niet, omdat daar veel Neodymium magneet in wordt gebruikt. Bij het proces om deze Neodymium te winnen is een enorme hoeveelheid chemicaliën nodig. Windenergie levert dus zeer zeker geen groene stroom. Bij zonnepanelen ligt het ook wat lastiger, dan de meesten denken. Bij de productie van zonnepanelen komt ook een enorme hoeveelheid chemische stoffen vrij en er moet veel energie ingestoken worden om ze te maken. Voor diegenen die hieraan twijfelen is er genoeg over op het internet te vinden. De beste manieren van energie opwekken zijn het gebruik maken van watergasmotoren, nulpuntenergie, kernfusie en een aantal andere energie vormen die nu naar buiten beginnen te komen ( Google hiervoor FREE ENERGIE )of( Keshe Foundation ). Dit heeft uiteindelijk zo lang geduurd, omdat het belang van de olie maatschappijen zo ontzettend groot is. Tesla heeft halverwege de vorige eeuw al ontdekt hoe free energie kan worden geproduceerd, maar de belanghebbende olie maatschappijen, hebben deze vorm van energie van ons weg gehouden en Tesla opgeruimd. Hoe zou de wereld nu zijn, als we al 60 jaar over gratis energie hadden kunnen beschikken?

 

MEDIA

De MEDIA is het apparaat, dat er voor zorgt, dat we allemaal in de zelfde richting blijven denken en lopen. Via de MEDIA wordt ons al eeuwen lang voorgehouden hoe wij ons moeten gedragen, wat mode is, waar we voor op moeten passen( angst creëren) en wat “normaal” is. De machthebbers hebben de MEDIA gebruikt, om ons telkens op het verkeerde been te zetten. Er is een schijnwereld door hen gecreëerd, die onze ontwikkeling enorm heeft beperkt. Zo denken veel mensen dat de overheid er voor ons is, terwijl die een heel andere agenda voert, namelijk het dienen van een paar rijke families! Ook bepaalt de MEDIA ons consumptiegedrag en zorgen ze ervoor, dat er veel afstand tussen mensen blijft, door ze middels het nieuws, met desinformatie te bestoken en ervoor te zorgen, dat we denken dat we allemaal heel verschillend in elkaar zitten en veel verschillende geloven aanhangen. Eigenlijk is de hoofd doelstelling hiervan ”VERDEEL EN HEERS”. Als we allemaal anders denken en leven, is het moeilijker om ons te verenigen en samen een blok te maken tegen de paar “mensen” die de macht hebben op deze wereld. De kunst en de formule van de machthebbers was en is dat ze ons zo veel mogelijk, een beetje gaven wat we nodig hebben. “BROOD EN SPELEN“ Hierdoor is het ze eeuwen lang gelukt ons zo te laten voelen, dat we net niet in opstand kwamen en dat we dus in hun macht bleven. We wilden de zogenaamd “veilige modus” niet verlaten. Nu het internet ons zelf de gelegenheid geeft de waarheid te vinden, brokkelt de macht via de MEDIA snel af en de huidige machthebbers zien nu hun controle sterk afnemen. Het is dan ook niet voor niks, dat het propaganda apparaat nu op volle kracht draait, om nog te proberen ons in hun leugens te blijven laten geloven. Gelukkig is dit al lang niet meer mogelijk en de verandering is nu onomkeerbaar! Het is dus ook jou taak, om alles waar je aan twijfelt, wat er door de mainstream media aan ons getoond wordt, zelf nader te onderzoeken op het internet. In Nederland is er bijvoorbeeld een site “NIEUWE MEDIA NIEUWS .NL”. Dit is een verzamel plaats van websites, die onafhankelijke journalistiek bedrijven. Er schuilt dus in de meeste gevallen geen economisch belang achter, maar meer een algemeen belang voor de mensheid. Uiteraard is jou eigen gezonde verstand gebruiken, ook erg belangrijk in het beoordelen van het nieuws.

Via Tim IJkelenstam

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s