Kanker is allang genezen!

Kanker is allang te genezen! In het verleden zijn er talloze therapieën geweest, maar deze zijn door de farmacie, politiek en media weggedrukt. Dankzij internet wordt nu steeds duidelijker dat we dom zijn gehouden. De reden daarvoor is nogal bizar: Ziek leveren we de farmacie meer geld op, dan gezond.

Een van de eerste documentaires die ik zag op internet was “Cancer The Forbidden cures”. In erg rustig tempo wordt uiteengezet hoe Rockefeller en de FDA bepalen wat er wel en niet toelaatbaar is in de medische wereld. Alle alternatieven wordt het leven onmogelijk gemaakt. De dokters in opleiding krijgen alleen te horen over de drie opties van de farmacie: opereren, bestralen of chemotherapie. De media wordt bij voorbaat monddood gemaakt. http://youtu.be/7QD72iiJ8rU

In 1928 ontwikkelde de Joodse Duitser Max Gerson een therapie die -tot op de dag van vandaag- zeer succesvol is. DEZE THERAPIE GENEEST ALLE ZIEKTES. Dat klinkt misschien te mooi om waar te wezen, maar gelukkig is er overduidelijk bewijs te zien in diverse documentaires, waaronder “The Gerson Miracle” en “The Beautiful Truth”. Kort gezegd komt de therapie neer op een veganistisch dieet waarbij ieder uur een glas vers geperst biologisch groentesap gedronken wordt. Daarnaast wordt het lichaam ontdaan van gifstoffen door het regelmatig doen van darmspoelingen. In het boek “Healing the Gerson way” legt de 90-jarige dochter Charlotte Gerson de therapie uit, op zo’n manier dat je deze thuis kunt doen. Er is een Gerson-centrum voor terminale patiënten in Mexico en Hongarije. Bekijk het zelf in de ontroerende documentaire “The Gerson Miracle”

Hulda Clark heeft, net als Max Gerson, ook duizenden patiënten genezen van allerlei ziekten zoals kanker en zelfs HIV. Haar meest complete boek “Prevention and Cure of All Cancers” is een boek dat leest als een detective roman. Ik heb het nu tweemaal gelezen en haar kennis is waardevol voor iedereen. Ze maakt duidelijk dat kanker een heel ingewikkeld complex van gifstoffen en parasieten is, maar dat genezing mogelijk is door goede voeding en ontgifting van het lichaam. Ook zij komt met darmspoelingen, nier- en leverreinigingen.Zelfs binnen de ‘RAW food’ gemeenschap zijn er verhalen over genezingen van kanker en een hoop andere ziekten. Markus Krantz schrijft in zijn eBoek “Heal yourself 101” over zijn overwinning van hart-, long- en leverziektes. The RAW Family werden door het drinken van ‘Green Smoothies’ verlost van reuma, diabetes en nog wat andere ‘ongeneselijke ziekten’. Zoon van ‘The RAW Family’ Sergei Boutenko heeft hier een leuke lezing over gegeven:

Er bestaan meerdere kuren die kanker genezen. Deze zijn weggedrukt of belachelijk gemaakt door de bestaande machten. Als je Hulda Clark intypt op Google is het eerste zoekresultaat ‘de vereniging tegen Kwakzalvers’. Als je een artikel over RAW food openslaat in de krant, wordt het weggezet als religieus fanatisme. Dat zegt mij veel over de reikwijdte van de macht. Ridiculiseren of belachelijk maken is het meest gebruikte wapen in deze strijd om het machtsbehoud van de farmacie.Het goede nieuws is dat we daar steeds gemakkelijker doorheen prikken. Op internet kunnen we allerlei bestaande therapieën tegen kanker bestuderen. Tevens kunnen we lezingen van wetenschappers bekijken op youtube en hun wetenschappelijke artikelen naslaan, bijvoorbeeld over de positieve effecten van hoge doses vitamine C en selenium. Met al deze kennis hebben we de farmacie binnenkort niet meer nodig en kunnen we ons zelf beter maken.

Als we Max Gerson, Hulda Clark en de ‘RAW Food’ gemeenschap mogen geloven, kunnen we kanker genezen door ons dieet aan te passen en ons lichaam te ontgiften. De manier om dat te bereiken, verschilt natuurlijk per aanpak, maar opvallend is het gebruik van veel vers geperst biologisch groentesap liefst met een ‘slow juicer’ en het ontgiften van het lichaam via darmspoelingen. Daarnaast is het saneren van het gebit van cruciaal belang omdat er op die manier niet nog meer gif het lichaam kan binnendringen amalgaam, neurotoxines van wortelkanaalbehandelingen, goud, etc.. Ga hiervoor wel naar een holistische tandarts, die weet beter wat die doet dan een conventionele tandarts. https://www.google.nl/?q=bio-holistische+tandheelkunde

Met het veranderen van ons dieet en het ontgiften van ons lichaam zijn we in staat om alle ziekten uit ons systeem verwijderen.

Studeer en overtuig jezelf!

Voor mij was de studie een genot, maar het herwinnen van mijn gezondheid was het werkelijke geschenk!

Vrolijke groetjes,

Loesje2

PS: Vertel alsjeblieft iedereen die je kent met kanker, dat er door de eeuwen heen vele kuren zijn geweest. Als je ziek bent is het vaak moeilijk om iets te lezen of om op onderzoek uit te gaan. Help hen door het vooronderzoek te doen. Bestudeer het eerst voor jezelf en kom daarna met het positieve nieuws!”

via Stephanie Giek

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s