Wifi is zeer ziekmakend!!

Ik weet niet meer hoe ik mensen kan bereiken… Wakker laten worden.. ik denk dat elk mens pas kanker moet krijgen, om te ervaren ‘ help, ik had eerder wat moeten doen…’. Ik waarschuw al tien jaar gemeenten, de regering, politieke leiders persoonlijk gesproken, bij gemeente-vergaderingen geweest (gemeentes volledig in paniek van de aantal kanker-sterftes in een wijk na plaatsen zendmast). In mijn vaders straat zijn in 1 jaar tijd allemaal mensen aan kanker overleden na plaatsen 5 zendmasten op de buurt-gebouwen. Nu vertelt net een vrouw, dat er 6 jonge mensen zijn overleden aan kanker na plaatsen van een zendmast op een flat, en daarnaast verdomme een kinderschool, (kinderen zijn al na 1 dag ziek van straling!!!)- Het beïnvloed de groei van kinderen (Ook tablets en telefoontjes en wifi) en er zijn veel kinderen die leukemie hebben en jarenlang bestraald (nog eens worden) omdat het huis bij een zendmast staat. Wifi = magnetron straling!!!! = het muteert DNA, en onze cellen zijn DNA. Die delen zich elke dag weer… en die krijgen een magnetron trilling, de gehele dag om zich heen, en muteren tot kankercellen. Kwaadaardige cellen. Het verhoogt ook de hitte in je lichaam je hersenen koken langzaam op bij wifi, daardoor krijg je slaapklachten, paniek-stoornissen, depressies, suïcidale gedachten. Laat staan de hersentumoren van wifi en mobiel bellen. (Zangeres Sheryl Crow had een enorme tumor bij haar oor, daar waar ze altijd belde, en heeft haar telefoonmaatschappij aangeklaagd EN gewonnen!!!!) Mensen overal ter wereld zijn op dit moment heel ziek van straling, zonder te weten dat het straling is. De regering heeft alle onderzoeken, namelijk, wifi werd ingezet in de oorlog om de vijand onschadelijk te maken (op onzichtbare wijze)- Gaan er dan geen alarm bellen rinkelen, bij niemand?
Dit koop jij dus zelf, en betaald er geld voor, en je maakt je kinderen en je buren ziek met je wifi! Alleen maar omdat je draadloos kan internetten, en achter de whatsapp kan zitten. Ik vind het walgelijk! Dit Is zeer erg, dit is de grootste massa-ziekte op de wereld, in hele lange tijd: Overal word wifi ingezet, en overal worden zendmasten geplaatst. Dit is nog erger dan een kernbom gooien, er gaan zelfs honderd duizenden, wellicht miljoenen mensen dood/of kunnen niet meer normaal leven de komende jaren. Het regulier nieuws is hiervan op de hoogte, maar gaan het niet brengen uit angst voor ‘ massa hysterie’, want dan moeten alle zendmasten en alle wifi routers direct vervangen worden, plus ze werden gesponsord door kpn/ziggo (is mij gezegd door sommige). De regering heeft 2 mannen die het hele stralingsbeleid voeren in Nederland. 2 mannen die dus hebben besloten dat de hoeveelheid straling, zo hoog is, honderden keren hoger dan de toegestane hoeveelheid straling om onze gezondheid te bewaren. Advies artsen, gezondheidsraad, wetenschappers, kanker-experts is: Totaal afschaffen, alle straling. Wifi is zeer ziekmakend. ‘
Dit weten de telecom-providers, dit weet de regering. De gemeenten willen alles aanpassen,maar deze twee mannetjes in de regering maken het beleid zo, dat de gemeente niks kan doen. Nederland is het enige land ter wereld waar elke flat-eigenaar geld mag vangen door zendmasten te laten plaatsen. De gemeente mag alleen protest maken als er echt mensen daarna overlijden, of met zijn allen zeer ziek worden. Dus straat-petities zijn nog te doen. Ook zijn er scholen die alle wifi hebben verwijderd na protesten van alle ouders. Omdat de kinderen adhd klachten hadden, destructief werden en ziek/moe of inderdaad kanker-vormen ontwikkelde op korte termijn.
Als je gaat winkelen, uit eten, de bioscoop: Overal is dus een kastje waar de vijand onschadelijk mee werd gemaakt, en hier moet jij in leven als je nog ergens heen wilt?
Ik zie dat mensen totaal lak aan alles hebben, tot ze zelf ‘kanker’ ontwikkelen. Dan pas zullen ze zeggen: ‘ Oh ik had toch een keer een nieuws-item moeten maken, oh ik had kunnen voorkomen dat mijn kind een hersentumor van zijn tablet kreeg’. Enkel allemaal om gebruiksgemak, en te lui om te demonstreren.
Ik heb alle informatie, ook over andere landen, waar totaal andere policy’s zijn. In duitsland is wifi inmiddels verboden. In Zweden en Zwitserland gaat dit ook komen.
Ik heb dat mensen dit bericht re-posten, Ik zie teveel mensen nu overlijden aan kanker na plaatsen van een zendmast bij hun huis, en nu er wifi hotspots komen, zal het hard gaan.
Ik hoop dat niemand repeaters gaat aanschaffen, en nu eens echt serieus gaat nadenken, en wifi vervangen door een kabel in je huis en je buren attenderen op dit gevaar. Een petitie als ouders beginnen voor anti wifi op school, en een petitite tegen elke idiote flatgebouw-eigenaar, die geld wilt vangen op hun rekening, en zo zendmasten laten plaatsen, en mensen ziek/dood maakt.
Ik hoop dat mensen opstaan en in elk geval niet hun kinderen snel ziek willen zien. Ik hoop dat alle mensen die moe opstaan, slaappillen gebruiken, anti-depressiva, oxazepammetjes, ook eens kijken of er een zendmast of straling in huis is. Dit is namelijk 80% de oorzaak van jouw pillengebruik.
De adhd bij kinderen, die volgepropt worden met ritalin, bijna alle kinderen hebben geen adhd zonder straling!!!
Je hart-klachten, tia’s, de tintelingen, de opgezette aders in je handen, onrust in je huis… Kijk eens om je heen!
Dit mag niet, dit is een schending van de mensenrechten, en ik en een legertje mensen staat op, een 0.001 % van het volk wat eens iets zou moeten doen…!
Er zijn inmiddels al schadevergoedingen uitgekeerd aan mensen voor het jaren ziek zijn, het niet kunnen werken, ziektekosten, de verhuiskosten, de kosten van bescherming tegen straling: van tonnen in andere landen door de telecom-industrie. Als iedereen dit eens doet die klachten heeft, en een advocaat in de arm neemt. Als mensen nou eens gaan opkomen voor zichzelf, anders gebeurd er niets!
Als het om geld gaat, dan nemen ze dingen wel serieus. Als er nou honderd duizenden mensen een schadevergoeding willen, is het snel over met deze vreselijke situatie. We moeten NU iets ondernemen: Jullie als gemeente, de scholen, de winkels, de uitgaans-gelegenheden, iedereen die wifi koopt en aanzet is verantwoordelijk voor het ziek/dodelijk ziek maken van mensen. Nu moet er iets veranderen met de zendmasten, er mogen geen wifi-hotspots meer zijn, en er mogen geen wifi kastjes meer verkocht worden die verder komen dan de buurman zijn tuin (en niet in jouw huis), en in de gebruiksaanwijzing dient te staan: ‘Let op, zeer schadelijk!’, Net als bij een pakje sigaretten. Er moet opkomen: Mogelijke bijwerkingen: Kanker, leukemie, botkanker, hart-klachten, slaapproblemen, hersen-ziektes, adhd-verschijnselen, vermoeidheid, concentratie-stoornissen.’ Alle media, gemeenten, scholen, en uitgaansgelegenheden moeten meewerken. Ook al je buren.
Tekst graag re-posten, twitteren, facebooken, mailen en doorsturen! Mensen moeten dit allemaal weten en beseffen, en dat gaat niet door de tv-media helaas!

via Enlightening Media & Coaching.

Advertenties

2 thoughts on “Wifi is zeer ziekmakend!!

  1. Kan je in heel veel dingen gelijk geven maar toen je over adhd begon dan weet je niet waardoor adhd komt denk ik.. je kan wifi wel de schuld geven van alle aandoeningen..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s