Waarom komen en gaan bepaalde mensen in je leven?

Hier komt het:

Mensen komen in je leven voor een bepaalde reden, voor een seizoen of een heel leven!

Als iemand in je leven is om een reden, is het omdat jij een behoefte hebt geuit. Hij is gekomen om je te helpen door een moeilijkheid heen, om je voor dat moment te ondersteunen en je fysiek, emotioneel of spiritueel te helpen. Het is net of hij is gestuurd en dat is hij ook.

Hij is er met een doel.

Die relatie zal onverwacht, zomaar op een moment, worden beëindigd. Soms vertrekt de persoon of hij gaat dood. Of hij keert zich tegen jou of hij laat ineens niets meer horen.

Wat je je dan moet realiseren is dat, op dat moment, aan jouw behoefte is voldaan. Je wens is vervuld. Zijn werk zit erop. Het is tijd voor jou om verder te gaan.

Mensen voor een seizoen

Sommige mensen komen voor een seizoen, omdat het jouw beurt is om te delen, te groeien of te leren.

Zij brengen je een ervaring van vrede of ze brengen je aan het lachen. Ze zullen je iets leren dat je nog nooit hebt gedaan. Ze geven je in die periode een ongelooflijke hoeveelheid vreugde. Geloof het. Het is echt. Maar slechts voor een seizoen.

Mensen voor je leven 

Relaties voor de duur van je leven, leren je levenslessen. Dingen waar je op kunt bouwen om zo een solide, emotionele fundering te hebben.

Het is jouw taak om de lessen te accepteren. Hou van die persoon en stop wat je hebt geleerd in alle relaties en situaties van je leven. Een gezegde is: ‘liefde is blind en vriendschap is helderziend.’

Jij bent

Jij ontvangt dit bericht op het juiste moment. Er staat iets te gebeuren. Engelen bestaan. Ze hebben geen vleugels en ze worden vrienden genoemd.

Voor mij ben jij zo’n engel. Een sterk mens die weet hoe hij zijn leven op orde kan houden. Die zelfs met tranen achter zijn ogen met een glimlach zegt: ‘Het gaat goed met mij’.

Ik bedank jou dat je een deel van mijn leven bent. Het maakt me niet uit of je er bent met een reden, voor een seizoen of voor mijn hele leven.

Verandering komt eraan. Echt. Je moeilijke tijden zijn voorbij. Verheug je, want binnenkort ontvang jij het wonder waarop je wacht.

Deel dit bericht met de mens die belangrijk voor je is. Doe het met liefde en warmte voor die persoon.

Ik deed dit net ook.

Bron: https://www.facebook.com/543637605667774/photos/a.733598083338391.1073741828.543637605667774/814384825259716/?type=1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s