De waarheid: Wat ieder mens moet weten! – YouTube

De eerste video van ‘ nieuwsverlichting’. Vijftig minuten lijkt lang en veel. Maar het zit wel barstensvol met informatie die je als burger verdiend te weten. Het is de moeite waard om hem helemaal te zien en te luisteren!

Video met onder andere, onderwerpen als: Over de politiek, media, ziekte, angst, bankencrisis, de euro, doofpotten, de samenleving, de oude structuren van deze wereld, de nieuwe wereld, de omwenteling en de grootste ‘ shift’ die er ooit geweest op aarde. Onze oude ‘ vergeten’ kennis, over genezing, over de ‘vrije wil’ van de mens. Vormen van samenwerken met elkaar, over een nieuwe wereld zonder grenzen, nieuwe manier van ‘ leven’ en wonen op deze aarde. Waarom wij voor de ‘ gek worden gehouden’. Waarom we worden afgezwakt en ziek gemaakt. Waarom we ‘ bang worden gemaakt’. Wat het doel is van deze geld- en machthebbende bedrijven. Wat de verandering kan zijn. En hoe jij als burger geïnformeerd kan blijven, en we met de hele samenleving naar een nieuwe manier van ‘ leven gaan’, waar wij allemaal nu aan (kunnen) bijdragen. Dit hoor je als burger te weten! Informeer jezelf, werk met elkaar samen. Dit gaat over het huidige nieuws, en wat er allemaal ‘ speelt’.

We are all one.

Video met onder andere, onderwerpen als: Over de huidige politiek, media, ziekte, oorlog spinnen, angst, bankencrisis, de euro, doofpotten, de samenleving, de oude structuren van deze wereld, de nieuwe wereld, de omwenteling, de grootste ‘ shift’ die er ooit geweest op aarde. Onze oude ‘ vergeten’ kennis, over genezing, over de vrije wil van de mens. Het samenwerken met elkaar als samenleving, over een nieuwe wereld zonder grenzen, nieuwe manier van ‘ leven’ en wonen op deze aarde. Waarom wij voor de ‘ gek worden gehouden’? Waarom we worden afgezwakt en ziek gemaakt? Waarom we ‘ bang worden gemaakt’. Wat het doel is van deze geld- en machthebbende bedrijven? Waarom worden technieken voor vrije energie, ‘ gratis’ krachtcentrales etc. al duizenden jaren bij ons weggehouden? Wat kan de verandering zijn? Een verandering ten goede van zowel de politiek, de bedrijven, de machthebbers, de artsen, en de ‘ gewone’ mens: Hoe kunnen we allemaal leren van het verleden, en samen een nieuwe toekomst opbouwen?
Hoe jij als burger geïnformeerd kan blijven, en we met de hele samenleving naar een nieuwe manier van ‘ leven gaan’, waar wij allemaal nu aan (kunnen) bijdragen. Dit hoor je als burger te weten! Informeer jezelf, werk met elkaar samen. Eerst moeten we duidelijk weten waar dit is ‘ misgegaan’, daarom leg ik uit waar het al heel lang’ mis gaat’. Om terug te keren, naar de huidige situatie. Vanuit daar, na uitleg van alle knoop- en knelpunten, bespreek ik een nieuwe vorm van samenleven met elkaar, waarin iedereen (zowel bedrijven en de volksvertegenwoordiging, als de media en het volk), ‘ blij’ mee kan zijn. Dus voor alle partijen is dit goed om te kijken, door eerst te erkennen wat er mis is gegaan. Ik praat hierna in de vorm van ‘ OPlossingen’.

We are all one.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s