Filmpjes

Hieronder vinden jullie allemaal filmpjes die mij inspireren.

Fly with me – Lena’s song


Ik voel, ik voel, wat jij niet voelt….

Jasmijn is zeven en kan heel gelukkig worden door bomen te knuffelen of door met dieren te praten. Alles wat zij aanraakt lijkt te veranderen in levende, voelende wezens.

Robert is tien en is het liefst de hele dag in de natuur. Hij klimt hoog in de bomen en kan daar de niet altijd even makkelijke dagelijkse realiteit ontvluchten.

Ik voel, ik voel, wat jij niet voelt… gaat over kinderen die hun omgeving anders ervaren dan de meesten van ons, die tegen de stroom in hun eigen weg gaan en de wereld steeds met nieuwe ogen durven te zien.


Een mooie playlist van Terry Oldfiel:

Lekker rustgevende muziek.


Cloud Atlas

vertelt zes verhalen die zich in een verschillende tijd en op verschillende plaatsen afspelen en onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Het eerste verhaal speelt zich rond 1850 af, terwijl het laatste verhaal zich honderden jaren in de toekomst afspeelt.Het is een episch verhaal van menselijkheid waarin de acties en de gevolgen van onze levens impact hebben op een ander door middel van het verleden, het heden en de toekomst wanneer één ziel omgevormd wordt van een moordenaar tot een verlosser en één enkele daad van vriendelijkheid ervoor zorgt dat eeuwen later een revolutie ontketend wordt.Cloud Atlas, de verfilming van de bestseller van David Mitchell, draait vanaf 29 november 2012 in de Nederlandse bioscopen.


Kijk naar uw eigen, nadat je dit hebt gezien…

Nick Vujicic, een man zonder armen of benen doet zijn verhaal…

Advertenties
1 reactie

One thought on “Filmpjes

  1. Lieve joost, ik geloof werkelijk dat jij mijn andere ik bent. Heb jullie stichting transformatie voor het eerst gevoeld en gezien in lage vuursche tijdens het healing festival. Tijdens de healing heeft voor mijn gevoel een heling plaats mogen vinden in het stuk verbinding man-vrouw. Jij bent de eerste man waar ik dat heb mogen ervaren; onvoorwaardelijk, zacht, helend, liefdevol en puur. Het heeft mij zeer diep geraakt en wil je namens de bron bedanken dat jij het doorgeefluik voor dat stuk heb mogen zijn. Er is zoveel herkenning in de dingen die je doet, dat het gewoon eng is. Zou heel goed kunnen dat wij elkaar kennen uit een vorig leven. Ik heb het 4.4. cd’tje vandaag toegestuurd gekregen en zal kijken of deze voor mij werken tijdens mijn massages. Verder het filmpje van nick vuijcic kijk ik wekelijks met leerlingen van onze school in Hoorn. Het raakt mij maar ook de leerllngen zeer diep. Ben er ook van overtuigd dat zijn liefdestrilling de aarde mooier maakt. Ik ben ervan overtuigd dat jullie als stichting en festivals als in lage vuursche de aarde naar een hoger plan tilt.
    Ik wens jouw en de anderen van de stichting alle liefde en wijsheid toe en wellicht zien we elkaar nog elders. Zag trouwens ook dat je twee gedeelde vriendinnen hebt; ellen schouten en tania keijer
    Dikke knuffel Ellie
    p.s. – Ken je ook het vlindercircus van Nick Vuijic ? (het hart van pasen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s