Vasten – Dag 3

9 augustus 2013

update ochtend:

Ik heb al weer 2 dagen vasten/detoxen op hennepzaad olie, water en Keltische zeezout erop zitten en vandaag start ik al weer met mijn 3de dag. Ik wil proberen dit 6 dagen vol te houden, dus ik heb nog 4 volle dagen te gaan inclusief vandaag. En dat betekent dat ik dinsdag 13 augustus weer voorzichtig aan mag gaan proberen te eten. Gisteren had ik het gelukkig ietsje makkelijker, m’n kinderen kozen ervoor om tomatensoep uit blik met stokbrood te gaan eten en mijn dochter heeft de soep opgewarmd en gezorgd dat de stokbrood werd afgebakken in de oven. En ja, natuurlijk wilde ik het liefst lekker met ze mee eten, maar ik heb me gelukkig ingehouden. Ook gisteren heb ik helemaal niks gegeten of gedronken, behalve dan hennepzaad olie, water, Keltische zeezout en colloidaal zilver tot me genomen.

Hoe ik me eigen nu op dit moment voel? Tsja, ik verbaas me eigen er wel over hoor, ik voel me nog steeds net als altijd, dus nog net zo als vóór ik met het vasten begon. En ja, ik begin nu natuurlijk wel een beetje af te vallen, maar dat is ook logisch in dit geval en eigenlijk hoef ik niet eens af te vallen, omdat ik zo wie zo al lang op goed gewicht zat, ach ja. Zodra ik dinsdag weer stapje voor stapje ga beginnen met het normale voedingspatroon, als vóór ik hier mee begon, dan moet dat ook allemaal vast wel weer goed gaan komen.

Vanmorgen ben ik zoals gewoon weer begonnen met m’n 2 glazen water met Keltische zeezout op m’n nuchtere maag, daarna de hond uitgelaten en toen heb ik weer een eetlepel hennepzaad olie, een glas water met Keltische zeezout, 6 chlorella tabletten en een theelepel colloidaal zilver genomen.

Wat heb ik tot nu toe allemaal genuttigd:
 • 2x 200 ml water met Keltische zeezout
 • eetlepel hennepzaad olie
 • 200 ml water met Keltische zeezout
 • 6 chlorella tabletten
 • 1 theelepel colloidaal zilver
 • 6 chlorella tabletten
 • 1 eetlepel hennepzaad olie
 • 200 ml water met Keltische zeezout
 • 1 theelepel colloidaal zilver
 • 50 ml kokoswater
 • 200 ml kruidenbouillon
update middag:

Vanmiddag weer 6 chlorella tabletten op en hiermee heb ik nu vandaag besloten om dit weer langzaam af te bouwen, omdat ik hier vorige week al mee gestart was. Dus vanaf morgen (zaterdag) 3x 5 tabletten, zondag 3x 4 tabletten, maandag 3x 3 tabletten en dinsdag 3x 2 tabletten per dag. Ook heb ik weer 1 eetlepel hennepzaad olie, een glas water met Keltische zeezout en een theelepel colloidaal zilver op. Ik moet dus proberen nog even wat meer water tot me te nemen, omdat ik nu op dit moment nog maar 800 ml op heb en ik moet toch eigenlijk wel tussen de 200-300 ml per dag zitten. En toch heb ik wel het verlangen naar een lekker stukje fruit of groenten of een cracker met iets lekkers erop of zo, maar goed ik moet t/m maandag nog even heel streng voor mezelf zijn. Waar ik aan begin, moet ik toch ook wel afmaken vind ik en ik weet waar ik het voor doe 😀

update avond:

Vanavond m’n laatste keer de 6 chlorella tabletten op, morgen dus 1tje minder. Inmiddels ook weer een glas water met Keltische zeezout op. Ik ga zo ff met de hond een blokje om en daarna bij terug komst zal ik ook even m’n hennepzaad olie en colloidaal zilver tot me nemen met natuurlijk weer een glas water met Keltische zeezout.

Momenteel heb ik wel wat last van een misselijkheidsgevoel en een beetje last van keelpijn, dit wijt ik natuurlijk aan de ontgiftingsverschijnselen en ja ook wel lichte hoofdpijn, maar het laatst genoemde heb ik wel vaker last van, dus ook al vóór ik met het vasten/detoxen begon. En ik voel me een beetje licht, ook weer logisch als je helemaal niks meer eet, hahaha. Maar hoe dan ook, ik moet nog veel water gaan drinken, wil ik de 2 liter gaan halen. Misschien dat ik zo maar even water pak met een heel klein beetje kruidenbouillon voor de smaak. De kruidenthee smaakt me eigenlijk niet echt, omdat ik normaal altijd thee met suiker drink, dus na 1 of 2 kopjes heb ik het al weer gehad met de thee eigenlijk. Ik zit te denken om zo maar even kokoswater te gaan halen, want daar mag ik ook wel een beetje van voor de smaak.

Oké, ik heb een pak kokoswater gehaald, daarvan heb ik nu ongeveer 50 ml van op. En verder heb ik nog 200 ml kruidenbouillon op en ja dit keer maar een heel klein beetje van de kruiden erin gedaan. Eerder gaf ik al aan dat ik nog hennepzaad olie en colloidaal zilver zou nemen, maar dit heb ik nog niet genomen. Ik voel me niet echt lekker op dit moment, hele avond al een beetje last van misselijkheidsvlagen. En ook zo af en toe een beetje warm en dan weer wat koud. Dus ik denk dat ik vanavond op tijd in bed lig. Tsja en wat het water betreft, ik zit nu op dit moment op 1 liter water en ja ik weet dat ik eigenlijk tussen de 200-300 ml moet zitten. Dus zou ik nog 1 liter, 5 glazen naar binnen moeten werken. Ik weet wel dat ik straks vóór ik op bed ga nog 200 ml water met Keltische zeezout neem, maar de rest van de avond durf ik nu op dit moment niet te zeggen of ik nog meer water tot me neem, zoals ik me eigen nu op dit moment even voel. Misschien dat ik nog wel een glas water probeer zonder Keltische zeezout, maar even kijken.

vasten – dag 2

vasten – dag 4

Advertenties
Een reactie plaatsen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s